Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några frågor rörande dysfunktionella relationer

Rädslan i en gammal kvinnas ögon

Som växte upp i ett stenåldershus

Speglar sig i den andres själ

Eller var det bara drycken i hans krus?

Eller fanns rädslan redan där?

När han slog och han slog och han slog




Fri vers av micke ahlborg
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-04 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg