Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar kvinna (2012)


Ett hjärta så gott
ett sinne så ljuvt
en närvaro som andas
oskuldsfullhet,
ändå så betagande

men du vet vad du vill
det kan jag bara älska

jag kan bara hoppas
att du tar beslutet

att förföra mig...




Fri vers av Järnkatten
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-04 18:40



Bookmark and Share


  Maximillixen
Hoppas hoppas /Maxi
2012-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
En längtansfull önskan...
2012-09-04

  Alva Johnsson VIP
En varm skön dikt. Lycka till!
2012-09-04

  Rise Little One
En underbar dikt om en underbar individ ... Låt din önskan bli sant!
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten