Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör som du vill, men...

vissa ler och vinkar
andra blundar och slår
några av oss väljer
att sätta ord
på våra sår




Fri vers av Stefan Persson
Läst 390 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-04 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Superb!
Du slår verkligen huvudet på spiken med dina ord!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson