Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittertårar och rödvinsläppar

Det finns ingen skam i att vara ensam
Det är åtminstone det dom säger
Jag börja nu sakta att tveka
Försöker sakta bryta mig ut härifrån

Himlens portar - öppna er
Jag kommer hem med lögner och falska förhoppningar
Med vingar som ej kan flyga
Fäktar med armarna för att kunna känna mig stark
Världen är en vacker plats och jag är inte längre rädd för att dö

Blott en illusion om kärlek
Minns du den där kalla vinternatten?
Vi badade även fast det var minusgrader i vattnet
Jag säger att allting är bra
Men orden fastnar i halsen
Bildar en obehaglig klump
Formas som lögner

Ser ett skydd som börjar att rosta
Allting försvann under ytan
Skeppet med våran lyckliga framtid sjönk
Drömmar om en framtid långt ifrån detta helvete

Glitterhjärta - öppna dig
Låt mig känna dina andetag en sista gång
Jag offrar min livlösa själv för en sista kyss
Låt ingenting förändras när jag försvinner
Det finns inget slut
Den här striden du lever i kan du inte vinna
Försök om du kan
Låt skammen följa dig livet ut

Regn
Smyger ner från himlens djup
Lägger sig i gräset
En kall morgon bryts av din nedstämda blick
Från vindarna är du kommen
Askan rinner i dina ådror
Det blev mitt bästa misstag
Med tankar om att bränna ner allt
Låta allt blir till svart mark
Med ett leende på läpparna

Jag kan fortfarande känna din varma hand mot min kalla kind




Övriga genrer av Hatfylld
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-06 18:22



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra, du skriver mycket bra! Du är ung med mycket att få uppleva & känna, lycka till. Med vänlig hälsning, Federico
2012-09-09

    ej medlem längre
Du skriver så det känns. Tack.
2012-09-08

  Jonas Hagén
det finns en spricka i allting, det är så ljuset kommer in, Leonard Cohen
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hatfylld
Hatfylld