Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är beroende av något jag inte ens har provat

Varje gång jag stänger mina ögon ser jag bilden tydligt framför mig
Är detta framtiden?
Jag ser att dina läppar rör sig i mörkret
Är detta en illusion?

Jag vet att jag borde ge det ett försök
Men jag känner mig fast i marken, den håller mig kvar
Jag kan inte längre höra musiken dom spelar
Vattenbruset börja tyna bort
Att ta det där första steget är alltid svårast
Hur säger man till någon att man inte kan andas?
Mina steg blir allt tyngre för varje dag
Jag somnar och hoppas att du ska älska mig även fast jag är trasig
(även om du inte ser det)

För mig satte orden alltid djupa sår
Jag kommer från de sårades land
Alltid hopplös
För evigt ärrad av något så himla vackert

Att andas samma luft
Dela samma glädje

Att finnas




Övriga genrer av Hatfylld
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-09 14:36



Bookmark and Share


  BillyTheKid
Bra!
2012-12-28

  Blodröd ros
Mycket vackert applåder :)
2012-12-11

  Murre Eriksson
Fin<3
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hatfylld
Hatfylld