Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en fylla

Efter ännu en fylla
vaknar jag med ögon
suddiga av mascara
svåra att öppna
på grund av all ångest
Förblindad av dramatiska scener
från kvällen innan

du roas inte längre av mina
tagedier

Ligger på din arm
försöker ge ifrån mig ett
skrik men inte ett ord
kommer över mina läppar
och du hör inte mina försök

Jag är fast i min självklara
destruktivitet
Försöker resa mig upp
springa ifrån mig själv in
i dig


Du hjälper mig inte upp längre




Fri vers av fröken pia
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:04



Bookmark and Share


  b.c.
oj.. det var som att läsa om mig själv. jag tror att jag glorifierat alkoholen (sedan jag blev gravid och var tvungen att avstå den) men jag vill tacka dig för att du får mig att minnas en mer sanningsenlig verklighet. Fyllan får en inte alltid att må bra - speciellt inte när man kanske inte mådde så bra till att börja med.
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia