Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker styrkans krafter åter


Jag ser en fjäril lyfta
med längtan mot himlen
men,
jag kan inte se mig följa
den väg som var vårt liv

Jag känner ingen hand
som stöd för mörkret
jag når ingen känsla
som berör

Jag ser ett ljus
som inte leder
jag hör en ton
som inte reser
jag klär i vingar
som inte bär

Jag får en blick
som tvingar ned på knä
jag sliter skapelsen
ur sitt rykte,

Jag söker styrkans krafter åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 00:01



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Öppna dörren till ditt hjärta
Och du ska åter finna ljuset
2012-09-07

  alvan
Kraftfullt... Känner styrkan och hoppet svikta för var ord.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP