Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desillusionerade droppar

Ur ögonvrån
sipprade plötsligt
några desillusionerade
droppar insikt
om att det är
ur våra brister
vi skapar vårt arv




Fri vers av Stefan Persson
Läst 390 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-07 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är att vara och att inte bli som du förmedlar så var så god och ge dig hänr i ditt sätt att vara och var inte så inlåst i dig käre du . älska och bli älskad för evigt för du är evig
2012-09-07

  Reine Kristoffersson
Tack för
tankeställaren
2012-09-07

  Robert Jonsson VIP
kompakt sanning fylld av insikt..
2012-09-07

    ej medlem längre
Du får små ord att bli väldigt stora när jag läser dem!
Underbart!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson