Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera vad ni tycker,snälla


SPRING!!!!!!

känner ni det, känner ni den overkliga känslan av rädsla.
den väcker det sovande djuret i dig
Spring! .Släp allt,spring! för allt du har kärt, spring! för ditt liv.
din algebra kan inte hjälpa dig nu.
Spring! rädslan kommer,fly innan den förintar dig och sliter dig i stycken, Spring!!!!




Övriga genrer av inga anonym
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-09-07 16:17



Bookmark and Share


  inga anonym
jag syftar på instinkten, tanken som kommer upp i huvudet.jag möter också mina rädslor.
2012-09-07

  Songbird VIP
Hm..vet du..av ren princip springer jag aldrig ifrån utan möter hellre vad det än jag har framför mig. Endast av det växer man.. enligt mig. Rädsla kan bara förebyggas genom att mötas på någon form av planhalva. Planhalvan är din. Du väljer. Din eller den andra. Spring inte. Måste man fly så låt vara så, men styrkan sitter inom.Du väljer. Orden i sig har mången innebörd men bra skriftat då den fick mig att tänka många tankar om varför man väljer att springa istället för att stå kvar och stå upp mot rädslan , vad den än må vara! Fast nog kan alltjämt den krypande känslan inom säga..SPRING!!!!... (i know)
Tack för läsning! :)
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym