Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våndans umgänge


Tillvaron ett skenande elände, i våndans umgänge
en apatisk dvala i spirande gråskala
förliser utan dunder
men visst finns det glädjande stunder
men lyckan så ytlig och porös och sorgen så isande bottenlös




Bunden vers (Rim) av inga anonym
Läst 224 gånger
Publicerad 2018-04-25 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym