Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera vad ni tyckte, bra som dåligt. Kommentera dock inte eventuella stavfel,tack!


Tomt hjärta

Visst finns det kärlek att ta
Visst finns det kärlek att ge
Men det första som fyller ett tomt hjärta, är hat




Övriga genrer av inga anonym
Läst 278 gånger
Publicerad 2014-01-02 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym