Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det träd som förmultnar, fallet och dött

Det träd som förmultnar, fallet och dött
levde en gång frodigt och högt
Även den mörkaste av natt,kan fyllas av glädje skratt
himlen är varken svart eller vit
låt livets färger sprudla fritt




Bunden vers (Rim) av inga anonym
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym