Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna armar

I skuggan av solen, I springan av molnen
ett stormigt hav, ett självömkans nav.

En vässad kniv men ack så naiv, den som förnekar
vart smärtan pekar.

När livet förbarmar, stå med öppna armar
naken,rå
fortsätt gå!

Obetydelsefulla är tingen
från sig själv flyr ingen




Bunden vers (Rim) av inga anonym
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-25 21:30



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Kanske rimmet vinner på om man skriver "och sig själv flyr ingen" istället för "från sig själv flyr ingen"? Annars måste jag säga att du har väldigt bra rim. Det är en svår konst som jag själv har svårt med. Försöker undvika att rimma då det blir så krystat.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym