Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsparadox

Försöker att forma och skapa
i de som är långt förgånget är
det som redan varit,det som inte är.
Bearbetar och ältar
fösker att inte välta
de ömtåliga ,sköra som vittrar och värker.
Försöker förtränga
de som aldrig varit,det som inte är
Rädd att fördärva och kärva
de som aldrig föds, det som aldrig dör




Fri vers av inga anonym
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym