Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din puls mot mitt hjärta


Jag ville stanna i sorgen
en stund
känna närhetens avstånd
i min ensamhet

Ville gå vilse
i dina tysta tankar
finna den punkt
där vi vek av
från varandra

Känna din puls
mot mitt hjärta
en sista gång.








Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-07 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så det känns på huden...
2012-09-07

  alvan
... tycker om om om!
2012-09-07

  Pirjo VIP
tungt..
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP