Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag 2008, addar den på kul här nu. Handlar om vårt "fina" svenska samhälle.


Din lilla djävul

Stamkund hos Snabbköpet
med Stort S

Här säljes:
Svineri, Storhetsvansinne
Svekfullhet och Sadism

Affären har just nu rea
Passa på!
- Köp tre betala för två!

I rätten har du oftast chans att
bli friad
Det vet väl alla att nej
är en synonym för ja

Ordboken kan lika gärna
Brännas
i takt med
samhällets värderingar

Djävulen styr
- hans bibel heter lagboken








Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-08 01:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt
2012-09-10

    ej medlem längre
klockrent!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP