Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att Orden kommer så starkt att lyckotårar börjar rinna...


DEN KÄRLEKEN

 

Ser den växa

knoppas

blomma

den som först

blott var

ett frö

 

Snart ska skördetiden

komma -

 

Det som varit

det som smärtat

det som gömt sig

djupt i hjärtat

det som hört till

det förgångna -

 

Det må lägga sig

att dö!

 

Så kan frukten

av vår kärlek

mogna

som en doft

en ljuvlighet

Över våra 

nakna själar

våra längtansfulla

kroppar -

 

Där 

allt andas

Liv

och

Kärlighet




Bunden vers (Annat versmått) av Siggesdotter
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-08 09:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutbart ... tack/kram
2012-09-11

  walborg
Vackra ord som komme de ifrån vår Herre ....
2012-09-08

  Palett
Mycket vacker text !!
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Sååå vackert...
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter