Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om politik och mina tankar kring det.


De som styr

De lärde tvistar om vilka som ska få efterträda dem. De spekulerar, gestikulerar, integrerar och fantiserar. Vi är blott åskådare till detta drama som pågår i evighet. Vad ska hända med oss, vilka ska leda oss in i framtiden? Jag önskar en rättvis själ kunde stiga fram ur skuggorna och greppa staven och leda oss, t jag är allt för nersolkad av livet och är ej skapt för denna uppgift ,för cynisk, för själviskt, för lärd av livet.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 307 gånger
Publicerad 2012-09-08 10:56



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
Gandalf vet!
2012-09-08

    ej medlem längre
Bra text.
Fick mej att tänka till.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten