Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusion (2012)


Hur vet en partikel
att den ska söka en annan
hur vet den att kollisionen
blir till oändlig värme

hur vet två olika väsen
redan i ett fruset ögonblick
att dom hör ihop
som vektorer mot samma punkt

när det väl händer
så bildas ett plasma
en universell energi
vi kallar kärlek..




Fri vers (Fri form) av Järnkatten
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-08 12:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP

Vacker liknelse om den dragningskraft som fångar oss in i kärlekens förening ...
2012-09-09

  chrissie
Ödet,,,? Eller bara en känsla man har?
2012-09-08

  walborg
Intressant allegori - en dragningskraft som är som en naturkraft
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...snyggt...
2012-09-08

  Linda CH VIP
Snyggt!
2012-09-08

  Rise Little One
Vi får inte underskatta den naturliga lagen ...
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten