Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Ett hjärtslag och ett ögonblick
längtan, hopp och ånger
hur vi än strävar
blir vi aldrig
något annat
än ekon av oss själva




Fri vers av Stefan Persson
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-08 16:43



Bookmark and Share


  anebod7
Tänker på livets förgänglighet...Du formulerar dig bra.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson