Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan alla himlar

Kalla är händer
kalla är fötter

Källarens vin
rött och föga sött

Hjärtat varmt och ömt
glaset är snart tömt

Innan humöret vänder
med sitt milda flin
sökes ofelbart de egna rötter
tills ånyo ett barn är fött

Detta livet med tankar spröda
leker med oss tills vi är döda

När vi kanske i andra världar går
finns väl i minnet det som var igår

Och såväl nu som då vi nog fanns
om inte här, så någon annanstans






Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-08 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den gillar jag.
Tänkte när jag läste att det var
"en dikt från en bok"
Bra gjort
2012-09-08

  hansensson
Vackert, en smula vemodigt men hoppfullt.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST