Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter något som bär.....eller försvinner


Längtans baksida



Som jag längtat!!

besatt av saknad
har jag drivits
från famn till famn

Alla ögonblick
av hetta passion
och njutning

har endast jag
fått bitar av

Männen jag mött
har inte mött min
längtan
utan vänt sig bort
i rädsla

likgiltigheten har
slagit sina klor
kring mig

jag söker inte era
blickar av bekräftlese
mera

all passion och glöd
har övergått till
frusna drömmar

Nu lever jag
i obetydlighet
en resignation

som tär på min
förut sensuella
kvinnokropp

Det jag saknar
mest
är den längtan

som gav mitt
ansikte
ett annat ljus.











Fri vers av Karin Rosberg
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vilken känslosam dikt - Lång och intensiv, där de innersta känslorna rinner ut.
2006-02-14

    Poetica
Berör och väcker känslor. Underbart!
2006-02-14

    fina
så vacker....så smärtsam....hoppas din längtan återkommer vännen.....kram
2006-02-12

  alvan
Vackra ord om en stor saknad! Ge inte upp vill man bara ropa!
Hoppas det kommer en vår som tinar den frusna själen så det bara återstår en pöl att sakta torka bort.

En fin text, med bra flyt och styckesindelning!
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg