Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hänger på håret

När håret blivit längre ska jag kasta bort gammal tid och ett potentiellt läshuvud.
Skriva vad jag tänker, visa vad jag känner, glömma dom som dömer.
Vara ung en stund och sen får vi se.
Det är mycket snack och lite verkstad.
All tid till att hålla flyktvägarna öppna.
Men kusten är ju klar,
för om jag lever
kan jag ju alltid dö.




Fri vers (Fri form) av sifaka
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-09-09 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sifaka