Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potentiellt

om jag vaknade i en säng
i det där gröna
sneda
huset
med någon som tyckte om mig
om jag vaknade av ljuset
och vi tog på oss kläderna från igår
inga speciella
men vi var vackra ändå
och vi hade ingenting att göra
så vi gjorde ingenting
tills klockan blev lagom
eller tills vi blev hungriga och gick ner och åt något i köket
och alla fönster var öppna
och vi var ensamma i huset
fast inte alltid
bara när vi ville

och sedan gick vi kanske bara ut
och lämnade dörren öppen
och vi kanske satte oss i parken
kanske satt det några vänner där
och jag satt i hans knä
och han var varm
och det började mörkna
och vi behövde inget annat
inga pengar
inga planer
inga andra
och det fanns inga krav
eller antydningar
eller dolda budskap.

Då tror jag att jag skulle kunna vara lycklig.


(Dagar som den här tar knäcken på mig.)




Fri vers (Fri form) av sifaka
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sifaka