Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvivlar

Det är ansträngande att försöka hålla allt på avstånd
Man får försöka att inte klia så att det går hål i huden
Så att det infekterar såren
Silar in
Jag lovar mig själv, jag kommer att tacka mig själv sen ju
Men på kvällen
Innan man somnar
Det är som att man tror att man kan göra sig av med det man gröper ur
Som att det finns ett slut
Men det är cirklar
Det är äckligt
Då är kroppen som längst bort
Och tankarna som närmast
Precis som när jag vill tvärtom
När jag vill vara min kropp men inte är där
Och det enda som har kontakt är mina ögon
Dom är ledsna
Ingen vet varför
Men jag får stå till svars
Och längre bort brinner det
Och blöder
Som i en dålig rocklåt




Fri vers av sifaka
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-05 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sifaka