Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under en höstpromenad


Åt den som barnsligt ber

 

Trodde hösten

kommit

för att stanna

i mitt liv

där saven

slutat sjuda

och torra höstlov

falla - gula

som de gör

i sinom tid

 

Men nu

när träden

trötta

på sin vintervila

längtar

jag ser förundrad

tecken på

att våren

nu jag väntar

 

För än en gång

ska knopparna

slå ut

i blomning skön

och Vem är Du

som såg

just mig

och hört

min stilla bön

 

Är Du den Gud

som älskar

som överraskar

ger

som ger

så mycket mera

åt den

som barnsligt

ber




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 22:02



Bookmark and Share


  paulineviklund
Jättefin verkligen
2012-09-12

  walborg
Tycker så mycket om Din fina text
2012-09-11

  Ljusletaren
Bönens kraft är stor ;.)
Lycka till med din grönskande vår/ kram
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din text...och jag tror att Han ger om vi ber...
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter