Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtan i varandra


I öknens hetta

smälter vi guldet

och gjuter våra hjärtan

i varandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som kan smälta stenens hjärta.
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-09-11

  Änglaögon
Vacker kärlek i så få ord!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP