Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvisa

 

När såren synes dig oändliga

och ensamheten är din enda vän

när livet blivit blott en börda

och din längtan är bortom

 

kom håll min hand min lilla flicka,

(fast jag vet du blivit stor)

låt oss strosa längs de stigar

där vi gått vilse båda två,

för jag vet att tillsammans

ska vi alltid hitta hem




Fri vers av Stefan Persson
Läst 464 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-11 23:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
en utsträckt hand kan bli en livräddande gest
inte för att leda, ej heller för att styra utan bara för att mänskligt finnas bredvid, en närvaro som ser och vet att våga finnas

tycker om denna höstvisa
2012-09-14

  Maj-Lis VIP
Vackert...tyckte onm den
2012-09-14

    ej medlem längre
Vackert och känslosamt skrivet!
2012-09-12

  Robert Jonsson VIP
Starkt, gemensamma band som aldrig brister..
2012-09-11

  PPQ
så skör och så vacker
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson