Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social allergi

Det är inte det att jag

tycker illa om människor,

jag tål dem bara inte




Fri vers av Stefan Persson
Läst 535 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-12 10:53



Bookmark and Share


  anebod7
Jag tror jag förstår hur du tänker i denna dikt...
Så känner jag själv vissa ggr.
2015-03-30

  Edgar Allan Ågren
jag förstår fullsändigt
2013-05-31

    ej medlem längre
Jag vickar hit, jag vickar dit!
Så ska det vara...
2012-09-23

    ej medlem längre
jag vixkar hit, jag vicckar dit....
2012-09-22

    Ken Cassel
Kraftigt motsägelsefullt vill jag påstå

tycker inte illa men ändå tål du dom inte

Men då tycker du ju illa om dem

Så enkelt var det

Social allergi

hihihi

Ja, ja...

Allt gott till dig, vännen!

Mvh

Ken
2012-09-19

  petrowskij
som pollen
2012-09-19

  inga anonym
Riktigt bra. Jag förstår känslan,( har haften många gånger).
Där fick du till det bra
2012-09-14

  Minkki VIP
en god definition på behovet att vara eremit, när någon att tiga med är max av ens sociala förmåga - jag avskyr ordet kompetens i det här sammanhanget, bra titel!
2012-09-14

  Robert Jonsson VIP
håller med ofta iaf, man borde flytta till varför inte peru, då förstår man ju inte vad de pratar om åtminstone..
men å andra sidan det gör man ju knappt nu heller..
2012-09-12

  Sanningsägaren VIP
ja helvetet är andra människor
2012-09-12

    ej medlem längre
Att tycka illa om människor är att ogilla livets uppkomst så var så god och ändra dig för människor är människor käre Zydeco
2012-09-12

  Reine Kristoffersson
Precis så
Håller fullständigt med
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson