Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vackert i dina händer

 

Jag vill blomma

i dina händer

medan stjärnorna tindrar

och månen ler

Jag vill fatta dem mjukt

och vandra med dig

längs böljande stränder vita

där bara Gud själv oss ser

 

Jag vill kyssa dem stilla

sakta

och se dina livslinjers

djupaste veck

Genom smärtornas dal

mot ljuset

dit svanarna styr sina streck

 

Så vackert

i dina händer

kan det som var trasigt

och dött få liv

Vad mer kan en

åldrad kvinna sig önska

än bli älskad

ännu en tid




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-12 13:31



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Underbara ord som berör på djupet in i hjärtat och själen!
2012-10-01

  M M Mannheim VIP
Du är värd all den kärlek du får och kan får trots att livets höst kommer. Är i samma position själv åldersmässigt och känner kärlek.
2012-09-13

  Palett
Så vackert !!
2012-09-12

  walborg
Fint!
2012-09-12

  Bo Himmelsbåge
En Underbar, Vacker, Ömsinnt Kärleksdikt som berör mig djupt! Länge Leve Kärleken! Applåd! Bokmärkes!
2012-09-12

    ej medlem längre
Underbar dikt som berör mitt hjärta

mycket vackert framförd ...
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter