Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan t-banans spår

skärmar
och fasader
reser murar
mot himlen

vad är vi
rädda för

när livet kallar
med stängda hissar

på steget
i rulltrappan
ned

tar farväl
och ser vem
du är

tittar på spåren
och vänder bort

du fanns
på den andra
perrongen

och jag påväg
mot ingenstans
mellan t-banans spår




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-13 01:06



Bookmark and Share


  Tarantaran
Åh, vad fint! Vilken otrolig
träffsäkerhet och känsla,
applåder en masse!!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington