Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag mamma


är jag mamma?
ska jag vara mamma hela livet...

känns overkligt,
känns som man måste vara superkvinna för att vara mamma,

är jag mamma?




Prosa av Vildaste
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 11:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vad du än gör, det vildaste

Försumma inte ditt barn

Du kommer att få ångra dig

Och det oavsett om det känns som ett fängelse

med ett barn just nu

Kram på dig!

Ken
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste