Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord blev din lag

Du fick mig ganska snart i ditt våld,
min kropp och själ var redan söndersliten.
på något sätt fick du mig att älska dig och lämna ut mig totalt.
Dina ord blev min lag, vännernas röster försökte nå mig men de blev bara små handfallna rop som inte kunde nå mig.
för var dag som gick ju starkare blev din stämma,
då jag redan var kuvad av vuxenvärlden blev tina ord som bomull du såg mig och älskade mig.
nu är du långt bort men trots det tränger du igenom mitt hjärta ibland tror jag fortf dina ord är lag.




Prosa av Vildaste
Läst 442 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-02 13:08



Bookmark and Share


  Henning Hson
Starkt och ärligt. Bra textat!
2016-03-04

  Alysse VIP
Starkt, naket och utlämnande
kram
2016-03-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bad boys Always find the god Girls,
and the bad Girls the god guys.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste