Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasta punkter

sorgen är en vägg
evigt full botten
så allt som sväljs
står mig upp i halsen

jag är ensam
ville vara själv
aldrig ensam

du säger saker
jag kan inte
se dig i ögonen

ett helt liv

har gått mig förbi
du lät det hända




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 13:06



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Melankoliskt och bra.
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration