Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siameskomplext

som en siamesisk tvilling
på hornhinan - fast där, spänd
över ett utkiksglas som hade möjligheter

livligt, färgrikt
spänd - som ett myggnät
för att skydda
fast inget farligt
lever här

ibland önskar jag du var en egen individ,
din egna smärta -
då hade jag kunnat bli av med dig
men du är en del av mig
av jaget

som en siamesisk tvilling i mitt öga
sarkasmen i varje ord

du är jag nu, min vän och fastän sorgen är svår
vill jag inte leva utan dig




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration