Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsesal



Läsesal
mellan böcker och ögon
ser man ingenting




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
2012-09-17

    ej medlem längre
Den här var lite rolig ...
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP