Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsamt

När de dolda tårarna trängs med
en doft av morgonbris då
rusar mitt frusna blod i den
kropp som länge varit förstenad och
den nya dagen omfamnar mitt inre
varsamt




Fri vers av Yarissa
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-13 15:47



Bookmark and Share


    J. Herward


Som efter en rivande storm och man tvingas tillbaka till verkligheten som måste vara polerad och perfekt. Exakt så skulle jag nog också beskriva känslan. GÖRBRA.
2012-09-19

  Linda CH VIP
Vacker och hoppfull!
2012-09-19

  erna frank
När de dolda tårarna trängs... andas vemod-- doft av morgb... hoppet vaknar
-- positiviteten-- o ljuset fin
2012-09-14

  La Magnólia VIP

En mjuk och varm känsla lyser stilla igenom dina fina tankar ...
2012-09-13

  anits VIP
Så fint
2012-09-13

    ADI Nehlin
vackert..
2012-09-13

    ej medlem längre
så fin!...
2012-09-13

  Daniela I
Uunderbar :)
2012-09-13

  Maj-Lis VIP
Vackert
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa