Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DEN STÄNDIGA FLYCKTEN BORT FRÅN SIG SJÄLV ATT MÖTA SKUGGAN BERIKAR DITT LIV


DU ÄR EN SJÄL FYLLD AV SAGOR



























jag vill sjunka in i något som är äkta och helt

höra den inre rösten som är klar

ingenting är säkert här, men jag måste bli kvar

ingen kan få alla svar

jag skall inte backa undan,

jag tar dig under minna vingar,

du är en själ fylld av sagor,

ditt inre ljus skimrar,

vem vet vilka gåtor som finns HÄR,

DÄR NATTENS VÄSEN SAMLAS

jag vet bara att jag måste bli kvar här,,,,,,,,,,,,,,,,

DÄR JAG INNOM MIG BYGGER ETT BO.

BARA HÄR KAN JAG FÅ RO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 1202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 21:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tyckte om denna dikt och det var titeln som lockade! En riktigt bra titel som bjuder in... Applåder!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén