Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som uttrycker känslor........


"Suggestiva ord !"

GENERAD !

obehagligt intervenerad
t o m desauvoerad
din blygsel hämmar din reaktion
du vågar inte ta dig ton




FRUSTRERAD !

kraftigt blir du provocerad
för att du fått chavottera
mentalt desorienterad
du vill någon "garrottera" !(¤)




HYSTERISK !

helt utan asterisk
och på egen risk
ett ohejdat ursinne
gränsande till vansinne




FÖRLAMAD !

ett tillstånd av apati
ej lätt att leva i
känner sig helt förbi
och illa kan det bli.....


(¤): "Garrottering = En gammal och fruktansvärt grym avrättningsritual.....

----








Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 304 gånger
Publicerad 2012-09-14 12:46



Bookmark and Share


  poetryGirl
HYSTERISK !

helt utan asterisk
och på egen risk
ett ohejdat ursinne
gränsande till vansinne //


det kan jag känna inför olika saker i politiken
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska