Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän dog för 26 år sedan hon skulle fyllt 45 år idag


Jag skakar av saknad




speglar gräver i stränder
händer som skälver

du dog långt från mina armar
jag sträckte mig, men nådde dig ej


var är du nu min kära syster?
är du en ängel

eller en form
partikel


svavande här
sjungande en sång

om tårar som skakar
om händer som välver


runt mina sår
alla år

som gått
är alla


borta nu










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-14 17:29



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande om saknad
2012-09-16

  Anya VIP
En text med saknadston. Fint!
2012-09-14

    ej medlem längre
en vacker, ömsint text!..
2012-09-14

  Änglaögon
Väldigt vackert, berörande saknad.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP