Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då morgonljuset bryter in



Så stilla driver morgonen
din dröm på flykt
jag håller nattens oro
för dig att vakna tryggt

Du lever min dag igen
när din hand söker min
i kärlek väcker vi oss
då morgonljuset bryter in.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-14 18:08



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ett väldigt fint ögonblick att vakna till.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP