Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilen

Pilen
svartnar bort
bortom svarta ropet
flankerna markerar yttre ljudet
pilkanten

Pilen
vit skugga
vid sidan av
mot mitten bleknar det vita
ytterligare

Pilen
viner nära
intill hudens yta
ljudet hörs allra först
ljudpilen

Pilen
ljudet från
ljudvågorna som sköljer
upprepar frammanar en detalj
detaljpilen

Pilen
spetsen först
nära närmsta huden
ljudet nästan ohörbart intill
räddpilen




Fri vers av Inez L
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-09-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L