Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min morgonfjäril...

 

min morgonfjäril

han lättar tidigt ur nattens vila

och stannar uppe och reder njutning till honans bord

 

han lyser tillvaron

med kärleksfärger ur naturens egen färgpalett

 

hon älskar ödmjukt och samlar nektar

för stund som fångar

hans känslospröt

 

sen fäster livet

i frömjölsstoftet och lämnar omsorg till dag och natt

 

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 485 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-16 23:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert!!
2012-10-07

  Destino
fint, jag kan bara le
2012-09-23

  Solitaire VIP
Den fjärilen...
2012-09-23

  R Werner
mjukt och vackert
2012-09-23

    Bodil Sandberg
Vilken enormt vacker och härlig dikt..mjuk känsla - underbart!
2012-09-23

  Eddy Kristiansen
Tycker mycket om rytmen,mötet och ömheten i händelseförloppet.
Upplevelse och inlevelse-bart fångat av dig.Tack..
2012-09-22

    ej medlem längre
Härlig poesi.Hög klass!
2012-09-17

    ej medlem längre
Fint! Vad säga mer...
2012-09-17

    Upplandspoeten
Vilken underbart vacker dikt!
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra