Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grunden

Ett är ett

en ensam.

 

Två är fler 

än en.

 

En och en

är två

och en till

är tre.

 

Så har vi

treenigheten!

 

Gud, fadern 

och sonen

och den heliga anden.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-17 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-09-18

  anits VIP
Så sanna ord
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP