Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katt likt



Dom var ensamma.
Solen reser inte längre.
Vinden dansar tango med deras öden.
Hans ränder var runda som leopardens fläckar.
Hennes hår var stort och yvigt som en man,
färgen var lika mörk som en panter.
Tiden var mellan deras ögon.
Nöden ringde var 10minut och påminde om hungern.
Undergången sprang förbi och lämnade dom i trätopparna.
Livet hade klättrat upp suttit sig nära.
Frågat dom om han skulle ringa in tvåan när dom hade slutat vara kära.
Solen reser inte längre.
Dom var fortfarande ensamma




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 15:55



Bookmark and Share


  Celticgirl
som en konstig tripp :P
eller typ grisen gal i granens topp :)
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH