Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är inte nu



Jag låter mitt inre barn
Skratta och dansa

Omsluter och ger
Trygghet till mitt lilla jag

Ser mitt inre barn
Och tillmötesgår mig

Ger mig den trygghet
Och kärlek

Som jag sökte som
Liten flicka

Jag är glad
Livet ger mig trygghet
Solen skiner på min stig.





Prosa av Desire'e
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e