Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett par fotspår



Kantstött och sårig
jag reser mig upp

igen och
åter en gång till

jag har ingen kraft
ingen vilja

men står nu upp igen
tar ett steg och fortsätter
fram igen

är det nu jag är buren
när jag inte orkar gå av mig själv.






Prosa av Desire'e
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e