Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om vemod,sorg och saknad


Mitt Hjärta

Mitt hjärta blöder, att du inte ser. Mitt hjärta blöder för dig, mer och mer. Vill att du skall se mig för den jag är, vill att du ska älska allt som är jag.

Mitt hjärta blöder ej något mer, jag ligger här tyst och kall i en intorkad pöl. Jag har legat här i veckor, kanske månader. Hoppas att du ser mig nu och älskar mig som jag är. För en sista gång.


©




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-19 17:35



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Den där fruktansvärda längtan efter att bli älskad... Du har fångat den!
2012-09-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så starkt om att vilja bli älskad...
2012-09-24

  helenita VIP
Starkt berörande text!
Mkt bra innehåll
Jag ryser
Jättebra!
2012-09-24

  Federico Romano
Dolore i dikten är nämnare på acceptansen som borde vara närvarande, mer en ofta..
2012-09-23

  Lindha W Gustavsson
En vacker bedjande dikt som säger mycket mer än vad du skriver, underbar!
2012-09-23

    ej medlem längre
aj, vilken smärtsam dikt.
jag instämmer bara med sista önskan där.
hoppas vemhelst, diktjaget i den uttorkade pölen
längtar, hör längtansropet.
huh! så berörande! ..
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten