Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar nedtecknade i oktober 2002 - för 10 år sen. Bilden är ett Montage på en av mina reliefbilder, utförd av min make Imre (+ 2010)


Skyddande hölje

  

Drog sig sakta tillbaka

i sitt skal

 

Stängde alla luckor

tätade alla springor

 

Förstärkte

bristande fogar

  

Kurade så ihop sig

la sig tillrätta

för ett ögonblick

 

Väntade så

skötte om sina sår

tröstade sig

 

Försökte förstå

förstå drömmen

  

Men någon

nuddade skalet

knackade på

  

Öppnandets ögonblick

var redan där




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 18:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En speciell dikt...väcker mycket tankar...
2012-09-20

  walborg
Stor skönhet i bild och text
2012-09-19

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert
2012-09-19

  Ljusletaren
Underbar tavla till dessa av dina fina ord/kram
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter