Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler tankar från hösten 2002...


Mönstermattor med hål

 

Livsöden

flätas samman

vanor

blir till mönster

som brer ut sig

likt mattor

ibland

med stora hål i

 

Om mänskor

inte skadade varandra

skulle världens alla

mönstermattor

vara vackrare

helare

som sköna

vävda konstverk




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-19 18:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fin tanke
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter